• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Voor 18.00 uur besteld is de volgende (werk)dag in huis! 
Bij bestellingen voor 18.00 uur kunnen wij het meestal die dag nog verzenden. Zodra de bestelling is verzonden krijg je bericht van ons. Het TrendyBed heb je dan meestal de volgende dag in huis!

Wij verzenden bestellingen vanaf € 25,- gratis!

De verzendkosten bij bestellingen in Nederland onder de € 25,- zijn € 3,95. Bestellingen boven de € 25,- (binnen Nederland) verzenden wij gratis.

PostNL Pakketservice
Wij versturen onze bestellingen met de PostNL Pakketservice. Je ontvangt van de PostNL aan het einde van de dag een track en trace nummer, zodat je kunt volgen waar jouw pakket op dat moment is. 

Verzenden buiten Nederland
Voor bestellingen buiten Nederland berekenen wij de PostNL pakketservice tarieven, de tarieven worden hiervoor automatisch berekend, nadat de adresgegevens zijn ingevoerd.

Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@trendybed.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.  

Het artikel dient in de orginele verpakking opgestuurd te worden na aanmelding op onze retourpagina https://www.trendybed.nl/service/retourneren/. Wij streven ernaar om een retourzending binnen 3-5 werkdagen na ontvangst te verwerken. Na de verwerking ontvangt u bericht. TrendyBed streeft ernaar om een eventuele terugbetaling binnen 7 werkdagen na verwerking te voldoen. In iedergeval binnen de wettelijke termijn van 14 dagen. Verzendkosten en aansprakenlijkheid voor retourzendingen per pakketdienst zijn voor de rekening van de klant. Indien het artikel in goede staat is ontvangen, versturen wij de nieuwe bestelling (indien gewenst) of stort TrendyBed.nl het aankoopbedrag terug op de rekening. 

Klachten en defecten kunnen niet als reguliere retour worden verzonden, maar moeten z.s.m. gemeld worden bij de klantenservice via info@trendybed.nl, zie algemene voorwaarden, artikel 7.

Uitzonderingen: Ondergoed wordt niet retour genomen ivm hygiene voorschriften.

Retouradres:
TrendyBed / Retouren
Drachmeweg 18
2153PA Nieuw-Vennep

Wij adviseren het aangetekend retour te zenden, zodat er getekend kan worden voor ontvangst van het retour! TrendyBed is niet aansprakelijk voor retourzendingen die niet aankomen!