• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zydante Swisstech Vienna 4-Seizoenen Dekbed Dons

€49,95
Dit dekbed is perfect alle seizoenen. Omdat het uit 100% eenden dons bestaat zorgt het voor een en gezonde nachtrust. Het is een optimaal dekbed voor mensen met allergieën, omdat het de mijtinfestatie tot een minimum beperkt.
Levertijd voor 18:00 besteld morgen in huis
Voor 18:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Zydante Swisstech Vienna 4-Seizoenen Dekbed Dons

Een fijne nachtrust is belangrijk voor je gezondheid. Het is dus belangrijk om te investeren in een goed dekbed. Heb je het al snel te warm of te koud onder een dekbed? Dan is een 4-seizoenendekbed een goede oplossing! Met het Zydante Swisstech Vienna 4-seizoenendekbed wissel je eenvoudig tussen een luchtig zomerdeel en een warmer herfstdeel. Voeg je deze delen samen dan creëer je een heerlijk warm winterdekbed. De grotere maten zijn verkrijgbaar tegen een meerprijs.

Goede nachtrust
Met dit heerlijke donzen dekbed geniet je van een goede nachtrust in elk seizoen. De vulling van deze dekbedden is gemaakt van dons en veren (95% witte eendenveren en 5% witte eendendons. Klasse I), dit maakt het dekbed zeer licht en zacht. De vulling van het zomerdekbed is 200 gram/m2 en van het herfstdekbed 400 gram/m2. De tijk is gemaakt van 100% micro perkal polyester. Deze twee delen voeg je samen door middel van drukknoopjes. Zijn ze toe aan een opfrisbeurt? Ze kunnen gewassen worden op maximaal 40 graden Celsius.


Heerlijk slapen onder een donzen of veren dekbed
Als je veel waarde hecht aan een goede nachtrust, dan zal je op en top genieten van onze donzen en veren dekbedden. Veren en dons zijn zachte, natuurlijk materialen die vocht van je lichaam absorberen en transporteren. Zo blijf je de hele nacht lekker warm en droog en ervaar je een heerlijke nachtrust.

Dekbed informatie
Wij hopen dat je veel plezier zult hebben van dit kwaliteitsproduct. Hierbij enige nuttige tips en informatie.

Luchten
Hang je dekbed af en toe eens lekker in de frisse lucht. Het wordt dan weer heerlijk fris en luchtig en bevordert de hygiene.

Opschudden
Schud uw waardevolle dekbed af en toe lekker krachtig op. Zo behoud het dekbed lang haar oorspronkelijke volume.

Niet ruilen
Om hygiënische redenen kunnen dekbedden niet geruild worden. Zo bent u altijd gegarandeerd van een fabrieksnieuw onbeslapen dekbed.

Onderhoud
Volg altijd het onderhoudsvoorschrift zoals vermeld op het etiket in het dekbed.

Volumineus dekbed gevuld met dons en veren
- Tijk: 100% micro perkal polyester
- Stiksel: doorgestikt in schuifvrije vakken
- Gewicht najaars deel: ca. 400 gram/m2
- Gewicht zomer deel: ca. 200 gram/m2

Specificaties
Tijk: 100% micro perkal polyester
Vulling: Dons en veren
Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Tags