• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Nightsrest - Matrasonderlegger, Matrasbeschermer - Jutevilt

1 / 2
€12,95
De matrasbeschermer heeft de eigenschap om snel vocht uit de matras op te nemen en bij ventillatie gemakkelijk weer af te geven. Het dient dan ook al vele jaren uitstekend als matrasbeschermer. Kan op vele bedbodems worden gebruikt.
Levertijd op werkdagen voor 18:00 besteld morgen in huis.
Voor 18:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Nightsrest - Matrasonderlegger, Matrasbeschermer - Jutevilt

Bescherm je matras met deze Matrasonderlegger/Matrasbeschermer jutevilt van Nightsrest. Een matrasbeschermer wordt gebruikt om je matras te beschermen tegen de bodem waarop hij ligt. Latten bodems en spiraalbodems schuren tegen uw matras tijdens het woelen in de nacht. Vooral het drukvlak, daar waar uw lichaam ligt heeft het meest te lijden (meestal het midden). De Jute matrasbeschermer beschermt uw matras tegen deze bewegingen.

De matrasbeschermer is slijtvast, stofvrij, luchtdoorlatend en anti-allergisch. Je kunt de Jute matrasbeschermer gebruiken bij elk matras en elke bedbodem doordat deze zeer soepel en buigzaam is. De matrasbeschermer heeft de eigenschap om snel vocht uit de matras op te nemen en bij ventillatie gemakkelijk weer af te geven. Het dient dan ook al vele jaren uitstekend als matrasbeschermer en kan op vele bedbodems worden gebruikt.

De Nightsrest jutevilt matrasbeschermer is rondom afgebiesd en aan de bovenzijde voorzien van een mooie witte afdeklaag. Originele topkwaliteit, van Hollandse makelij.

Geschikt voor alle bedmaten!

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen