• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dekbedovertrek Fireman Sam Rescue

1 / 1
€29,95
Fireman Sam is in Nederland beter bekend als Brandweerman Sam. Het is een stoere,  onverschrokken brandweerman die niet alleen maar branden aan het blussen is.
Levertijd 1-5 dagen
Dekbedovertrek Fireman Sam Rescue

Fireman Sam is in Nederland beter bekend als Brandweerman Sam. Het is een stoere,  onverschrokken brandweerman die niet alleen maar branden aan het blussen is. Dat Brandweerman Sam helemaal klaar is voor de strijd dat blijkt wel uit de print op het dekbedovertrek. Daar zie je hem strijdbaar staan. Zijn naam staat groot achter zijn persoon. Wat een erg leuk detail is bij dit dekbedovertrek dat zijn de brandweerwagens die aan de slaapzijde van het overtrek te vinden zijn. Wanneer u het bovenste gedeelte omvouwt dan zal uw kind deze brandweerwagens zien. Op het overtrek is de tekst 'Brave to the Core' te lezen. Dit betekent 'Dapper tot op het bot'. Het is een conclusie die volledig klopt.

Geleverd met een fraai kussensloop

Het dekbedovertrek van Brandweerman Sam wordt geleverd met een fraai kussensloop. Hier zien we Sam in actie. Hij springt weg voor de vlammen. Er is alleen aan deze afbeelding al een heel verhaal af te lezen. Dit dekbedovertrek, wat gemaakt is van katoen, is geschikt om een spannend verhaal bij te vertellen. Een goed idee als u uw kind onderstopt. Het is een dekbedovertrek voor één persoon en deze heeft de afmetingen van 140 bij 200 centimeter.

Specificaties
Kleur: Rood
Instopstrook: n.v.t.
Anti-allergisch: Ja
Wasvoorschrift: 40 °C
Doelgroep: Algemeen
Materiaal: 100% Katoen
Patroon: Fireman Sam
Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen