Terug

Gratis sloffen voor Man of Vrouw bij aankoop vanaf 50 euro - GEBRUIK CODE: GRATISSLOFFEN

  • Voor 18:00 Besteld, Morgen in Huis
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Achteraf betalen & 30 dagen bedenktijd

Hoe krijg jij je kinderen na een lange vakantie weer op hun oude tijdroutine om te gaan slapen?

  • Friday 08 / 11 / 2019 0
Hoe krijg jij je kinderen na een lange vakantie weer op hun oude tijdroutine om te gaan slapen?

Stap 1
Leg de nieuwe regels aan uw kind. Vrolijk hem laten weten dat je verwacht hem te blijven in zijn eigen bed van nu af aan, en vertel hem dat als hij komt in uw kamer in het midden van de nacht, je zult hem direct terug naar zijn eigen bed te brengen.
Stap 2
Maak een bed tijd routine dat maakt het gaat om een aangename ervaring te slapen. Consistentie is rustgevend voor veel kinderen. Een warm bad, gevolgd door een verhaal en een lied kan helpen ontspannen uw kind en versterken dat het tijd is om te gaan liggen en ga slapen.
Stap 3
Breng uw kind aan haar bed als ze komt uit haar kamer en doen dat zonder fanfare. Haar ophalen, plaatst haar in haar bed, haar bedekken op, zeg 'welterusten' en verlaat de kamer. Geef niet je kind extra aandacht of haar in staat stellen uit te stellen terug te gaan naar haar bed.
stap 4
Leer je kind wat te doen als hij wakker wordt in het midden van de nacht. Moedig hem een knuffel knuffel en ga weer slapen op zijn eigen.
stap 5
Beloon uw kind voor een verblijf in haar bed 's nachts. U kunt een sticker grafiek te maken en prijs hem mondeling in de ochtend, terwijl het toevoegen van een sticker voor een nacht in haar eigen bed.
stap 6
Standvastig blijven. Terwijl u en uw kind een paar moeilijke avonden kunnen hebben, zal het de moeite waard op de lange termijn zijn. Uiteindelijk zal hij begrijpen dat hij moet blijven in zijn bed, en u allen zal worden om een betere nachtrust.

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
TrendyBed 8,3 / 10 - 2125 Reviews @ Webwinkelkeur