Alles over uw dromen

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in Dromen
  • 0

Iedereen droomt en veel ook! Zelfs de mensen die het zich niet kunnen herinneren. Zijn al die dromen bedrog? Hebben uw dromen een betekenis of zelfs een boodschap? In dit artikel duiken we dieper in de wereld van uw dromen!

Even kort een paar weetjes over uw droomgedrag:

- Per nacht droomt u maar liefst anderhalf tot twee uur
- U droomt ongeveer 5 tot 7 dromen per nacht
- De lengte van uw droom kan variëren van 5 tot 45 minuten

Dit betekent dus dat u per jaar een volle maand aan het dromen bent (het dagdromen rekenen we niet mee). Doorgerekend naar uw totale leven droomt u dus zo’n 6 jaar en 150.000 dromen.

Droomnet.nl
Dromen is heel natuurlijk. Het hoort erbij. Maar soms komt er een moment in uw leven dat u er wel over wil of moet nadenken. Dit kan zijn omdat u er wat meer van wilt weten, wilt weten wat die vreemde droom zou kunnen betekenen of dat uw kind nachtmerries heeft.

Droomnet is een inspirerende website boordevol informatie over dromen, uitleg van dromen, REM slaap, columns en onderzoek. De website is van psychologe en droomtherapeute drs. Ada de Boer. Naast veel informatie op de site geeft zij regelmatig droomcursussen, nachtmerrie therapie en biedt ze u de mogelijkheid van een telefonisch droomconsult.

Wilt u meer weten over uw dromen of heeft u last van nachtmerries? Kijk dan op www.droomnet.nl

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden